4. tammikuuta 2016

Norskit


Vuosi on vaihtunut ja uutta vuotta on kulunut neljä päivää. Toivottavasti tämä vuosi tuo jokaiselle onnekkaita sattumia. Jos vuoden aikana tulee muutakin, niin otetaan niistä opiksi ja nautitaan kahta enemmän hyvistä hetkistä.


Itselle tuli näistä ensimmisistä kirjoneulelapasista hyvä mieli heti näin vuoden alkuun. Ei nämä ihan priimaa ole, mutta hyvin kelpasivat esikois-murkulle.


Ohjeena Ullaneuleesta löytyvä Mira Rankin Norskit. Lankana valkoinen ja harmaa 7-veikka. Yhteispaino 96g, mutta en punninnut keriä, joten yhden värin kulututa en tiedä.

Taisin olla ylivarovainen lankajuoksujen kanssa ja kiertelin lankoja kahden silmukan värein. Löysäähän siitä tuli ja vaikka neuloin 3mm puikolla, niin silti tuli omaan (suht isoon) käteen väljät lapaset, mitkä passasivat kyllä esikoispojan hieman leveämpään käteen hyvin.


Pitkästä aikaa ulkoilutin myös muutakin kuin kännykameraa ja kävin palelluttamassa omat näpit. Yllättävän kivaa tuo kirjoneuleen tekeminen on, vielä kun oppisi oikean langankireyden. Ja onhan minulla oppimista lankojen pitämisessä sormen päälläkin. Tiedän, että siihen vaivaan löytyy kyllä apuvälineitäkin, muuta niitä harkitaan vasta sitten jos ei muuten ala sujumaan.

Oikein mukavaa alkuvuotta Sinulle, joka tänne suht hiljaiseen blogiin olet tiesi löytänyt. Kamerassa on vielä purkamattomia kuvia, joten ehkä blogikin lähiaikoina taas päivittyy. Lyhyempiä kuvapäivityksiä arjestani voit halutessasi vilkuilla Instagramista, missä olen sielläkin nimellä risulintu.

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Minna ja kiva kun jaksoit poiketa, vaikka täällä on ollut niin hiljaista.

   Poista
  2. Onhan kauniit lapaset :) Hyvää alkanutta vuotta!

   Poista

Blogi ilman kommentteja on kuin puutarha ilman puita. Kiitos kommentistasi ♥