Kirjoittaja

Tervehdys. Mukavaa, että olet poikennut blogiini vieraisille. Olen Anne ja minut tunnetaan myös risulintuna. Risulintu valikoitui nimimerkiksi eräälle foorumille puolihuolimattomasti jo vuonna 2005, enkä ole sitä sen jälkeen enää "osannut" vaihtaa.

Kuten blogin nimikin kertoo, niin kerron täällä päiväkirjanomaisesti elämästäni ja niistä asioista, mitkä koen itselleni tärkeiksi ja mistä arvelen muidenkin pitävän. Puutarha (II-vyöhykkeellä), käsityöt ja askartelu nyt ainakin ovat sellaisia. Joskus joukkoon saattaa toki eksyä jotain muutakin kertomisen arvoista.

Aikaisemmin minulla on ollut erillisiä blogeja mm. käsitöille ja puutarhalle, mutta tällä kertaa yritän pitää kaiken saman blogin ja nimen alla. Käytän postauksissa luokittelua, joten kiinnostavat asiat löydät helposti sivupalkin kautta.

Valmistuin syksyllä 2017 puutarhuriksi, joten pääpaino on kasveilla ja puutarha-asioilla. Teen edelleen mm. risutöitä toiminimellä T:mi Risulintu, joten kyllä blogissa risujakin varmasti vilahtelee. Neulomisesta ja virkkaamisesta pidän myös, mutta ranteeni eivät isommin, joten sitä täältä löytyy hieman harvemmin.

Tämän blogin lisäksi minulla on tällä hetkellä kolme muutakin blogia, mitkä pidän kuitenkin erillään tästä.
  • Anne Willman, puutarhuriopintoihin liittyneitä ja sen jälkeen tehtyjä kukkasidontatöitä
  • Kardemummakatu 12, missä peruskorjaan erittäin verkkaisesti ja välillä vuosiksi tauoten aikaisemmin sitten tekemääni 1:12 nukketaloa.
  • Minipuutarhassa, missä puutarhuroin vähän pienemmässä mittakaavassa ja astiassa.