15. joulukuuta 2018


Joulukuu kuluu hurjaa vauhtia ja blogi on jäänyt ihan hunningolle. Instagramin päivitys on sen sijaan niin vaivatonta ja nopeaa, että se onnistuu joulukiireidenkin keskellä. Ja siellä ei tämä sisällä napsittujen kännykuvien heikko kuvien laatu pistä silmään niin hyvin kuin täällä, ainakin jos lukee blogeja isommalta ruudulta.


Tässä nyt kuitenkin muutama hämyräpsy Lucian päivältä, jolloin kaivoin esiin jouluhiiret. Hiirineiti pääsi poseeraamaan pari päivää aiemmin valmistuneen piparkakkukasvihuoneen viereen. Pakko oli tuommoista piparitaloakin kokeilla, kun näin niin upeita piparkakkuluomuksia netissä. Omani on vähän krouvimpi, johtuen toisen kattolappeen asennusvirheestä. Onneksi oli ylimääräisiä palasia, niin sain kolon umpeen ja pikeerillä peittoon.

Oikein mukavaa joulukuun jatkoa Sinulle! Jos on luppoaikaa, niin voit piipahtaa vanhassa joulublogissani kurkkimassa vaikka tuon jouluhiiren teko-ohjetta ja onhan siellä muitakin väkerrysvinkkejä. Blogi löytyy osoitteella http://risulinnunjoulu.blogspot.com/

1 kommentti:

  1. Kaunis on tuijakranssi, ei tarvita mitään turhia koristuksia. Tuijan oksa on itsessään niin koristeellinen. Mukavia jouluvalmisteluja ja ihanaa joulualusviikkoa.
    Pajupirtin Kaisa

    VastaaPoista

Blogi ilman kommentteja on kuin puutarha ilman puita. Kiitos kommentistasi ♥