29. lokakuuta 2017

Valoa pimeään


Ensilumi on kohta muisto vain. Koko päivän on satanut ja mittarissa on lämpöä ollut päälle 4 astetta. On pimeää ja märkää. Perjantaina ja lauantaina on ovella käynyt keppostelijoitakin, vaikka virallinen päivä on kai tiistaina. En tietenkään ollut moisiin valmistautunut, mutta kai kolikolla karkkia saa itse ostettua, kun kauppaan pääsee.

Olen ihaillut Taito Shopin valohimmeleitä pitkään. Ainoa este hankinnalle on ollut hinta. Tänään eteen sattui kuitenkin kooltaan ehkä hieman pienempi, mutta huokeampi valohimmelisetti. Ja täytyihän se tietenkin heti kasata.


Pakkauksessa oli hyvät ohjeet pillien pujottelujärjestyksestä, mutta jossain kohtaa sovelsin kyllä hieman. Lisäksi katkaisin siiman kerran, kun se meni ihan solmuun. Hieman löysemmäksi olisi myös voinut himmelin sidokset jättää, sillä valojen ja koristeiden laitto kehikkoon oli hieman hankalaa, kun kulmat olivat niin tiukat. 


Settiin kuului myös nuo akryyliprismat, mitkä viimeistelvät himmelin mukavasti. Valosarja sopisi myös ulkokäyttöön, mutta tämä taisi löytää paikkansa makuuhuoneemme toiselta ikkunalta. Näkyyhän se siitä myös ulos. Ulkohimmeli voisi ehkä olla myös hieman isompi ja ledit isommat. Joka tapauksessa tykkään tästä paljon!

7 kommenttia:

 1. Ihana valohimmeli! Itsekin olen himoinnut Taito shopin himmeleitä, mutta ovat kovin tyyriitä. Viime vuonna kokeilinkin tehdä himmelin kirkkaista pilleistä ja se onnistui yllättävän hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari. Tämä maksoi muutaman sentin alle 30e Halpahallissa. On siro ja toimii siksi hyvin sisällä. Pihalle haluaisin isomman ja isommilla ledeillä. Kirkkaita pillejä en ole kai nähnytkään. Täytyypä katsella. Kardemummaputkiloita olen myös jemmannut (jonnekin) himmelimielessä.

   Poista
 2. kaunis himmeli oliko valotkin tuossa paketissa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli Anneli. Settiin kuului siis putket, 80 ledinen valolanka ja nuo koristeprismat.

   Poista
  2. kiitos nyt himmeli ostettu vielä kun sais kasattua

   Poista
 3. Voi, miten upea himmeli! Minäkin haluan tuollaisen.:) Olipa Kiva, että löysin tänne blogiisi. Jäin samantien lukijaksi. Hyvää alkavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa marraskuuta sinullekin ja tervetuloa Tiiu :) Ainakin Halpahalleista noita löytyy.

   Poista

Blogi ilman kommentteja on kuin puutarha ilman puita. Kiitos kommentistasi ♥