18. maaliskuuta 2015

Kel onni on


Olen siirtänyt risupajan väliaikaisesti pihallamme olevaan pieneen kennomuoviseen kasvihuoneeseen. Normaalisti risuilen vanhassa AIV-rehusiilossa, mutta se on tiiliseinineen vielä todella kylmä, eikä sinne paista päiväkään kuin vasta myöhään iltapäivällä. Kasvihuoneen kevätsiivouksella ei ole vielä mikään kiire, joten siellä on hyvä vääntää risuja ja siivota vasta sitten.


Risunväännön lomassa katselin työvälinekopasta pilkottavaa vanhaa, ruosteista hevosenkenkää ja väänsin siihen kokeeksi puolalangasta sanan onni. Kiinniten onnen kenkään ja kuvien ottamisen jälkeen lisäsin ylös vielä toisen rautalangan, mistä onni nyt roikkuu luumupuussa. 


Keskiviikkoaamu alkoi jälleen aurinkoisena ja blenderi suristi ei-niin-kauniin-värisen, mutta ihan hyvän makuisen smoothien seuraavista aineksista: avocado, vähän ruskettunut banaani, Total 25 jauhepussi, raakakaakao (reilu rkl) ja vesi. Päälle ja joukkoon runsaasti kuorittuja hampunsiemeniä. Makean ystävä ehkä lisäisi sekaan vielä hieman makeutusta, vaikkapa hunajaa tai steviaa.


Nyt pihalle risujen pariin ja tunnustelemaan kuinka pitkään tällä pötkitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi ilman kommentteja on kuin puutarha ilman puita. Kiitos kommentistasi ♥