30. maaliskuuta 2015

Kuusitaiset ja kylvöjä


Maanantaiaamu valkeni sateisena ja kellonsiirto teki ainakin koululaisten aamusta astetta ankeamman. Harmaata päivää vietin neulomalla harmaata villatakkia ja päivää piristi kaksi kuusitiaista.

Kohta ollaan jo huhtikuussa ja tein tänään lisää kylvöjä. Pääasiassa tuli kylvettyä kukkien siemeniä: riippalobeliaa, komealupiinia, salkoruusua, ahkeraliisaa, punapäivänkakkaraa ja kiiltomalvaa. Mielenkiinnosta laitoin multaan myös (vanhoja) parsakaalin siemeniä. Saapas nähdä mitä siitä tulee, vai tuleeko mitään, kun en ole koskaan sitä kokeillut. Lehtikaalin kylvämisen kanssa täytynee vielä malttaa vähän aikaa, varsinkin kun ei ole sille vielä edes kasvupaikkaa mietittynä.  


Kesäsisiin tunnelmiin pääsee onneksi puutarhaohjelmien kautta. Kai kaikki ovat jo Strömsön puutarhaan tiensä löytäneet? Areenastahan nuo löytyvät, mikäli jäi televisiosta katsomatta. Muuten en ole television vieressä juuri ollutkaan, joten saa vinkata muistakin ohjelmista jos niitä jo tulee. Nyt niitä ehtisi katsellakin Nyt kuitenkin tuonne räntäsateeseen ja kohti joogatuntia. Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi ilman kommentteja on kuin puutarha ilman puita. Kiitos kommentistasi ♥