5. helmikuuta 2015

Kierrätyslintuja

Joulublogin puolella tein jo samanlaisia lintuja kierrätyspahvista, mutta halusin vielä kokeilla säänkestävien kierrätyslintujen tekemistä. Harmikseni olin jossain vaiheessa siivonnut keittiön kaapeista pois kaikki sekalaiset jäätelö- ja pakasterasioiden kannet, mitkä olisivat olleet tähän hommaan juuri sopivia. Onneksi sentään muutama mehukanisteri löytyi. 


Idean lintuun sain Pinterestistä ja malli JOYWORKS -blogista, minne se on kopioitu Better Homes and Gardens Special 2008 Christmas Idea lehdestä. Piirtelin kaavan kanssa osat muovikannuun ja leikkasin irti. Ihan hennoimmilla saksilla ei paksua muovia kannata leikata.

Toinen lintu jäi valkoiseksi, toisen päällystin värikkäillä washiteipillä ja leikkasin ylimääräiset pois.

Ripustusreiät tein risoilla reikäpihdeillä. Reikiä voi tehdä enemmänkin, jos on käsivoimia. Minä tyydyin näihin.


Kalpealtahan tuo valkoinen näyttää, joten koristellaan vähän. Törmäsin taannoin netissä meditative drawing termiinja sitähän olen tietämättän tehnyt jo vuosikausia. Jos vain sattuu puhelimessa puhuessa olemaan kynä ja paperia käsillä, niin kyllä paperille jotain koukeroa aina piirtyy, Eli mietiskellään ja piirretään mitä mieleen tulee :) Ja jos ei mieleen tule mitään, niin katsotaan vinkkiä valmiista malleista.

Washiteippilintu pääsi kyllä sisätiloihin, mutta periaatteessa sen voisi uloskin jättää. Olen teippaillut kokeeksi pihalla seisovaa koristefillaria ja teipit ovat kyllä pysyneet hyvin kiinni, mutta ovat haalistuneet auringonvalossa aika tavalla. Kivaa päivänjatkoa sulle ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi ilman kommentteja on kuin puutarha ilman puita. Kiitos kommentistasi ♥