9. maaliskuuta 2015

Melkein October -sukat


Maanantaiaamu ja sää, minkä olin jo melkein unohtanut. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja linnutkin visertävät jo. Tuulilasin joutui vielä skrapaamaan, mutta eiköhän tuo lämpötila tuosta nopeasti ala kivuta ylöspäin. Kovasti näyttää nyt vapaapäivältä, kun muutama kirjallinen puuhakin tuli jo tehtyä

Aamupala on lasissa, eli blenderissä oli tänään: vajaa banaani, kaksi sellerinvartta, mustaherukoita, auringonkukan ja chian siemeniä, ananasta ja vettä. Surrur... ja kookoslastuja koristeeksi.


Smoothieta lusikoidessa katselin keittiön ikkunasta viikonlopun puuhastelujen tuloksia ja suunnittelin tulevia. 


Aloitin pihan kevätpuuhat talven töröttäjien poistolla ja männynneulasten haravoinnilla. Ainakin 7-8 kärryllistä taisin viikonloppuna kärräillä. Lauantaina puuhaa haittasi vielä paikoitellen 10 cm hötölumi ja kottikärryjä sai tuupata tosissaan, että pääsi sohjon läpi kompostikasalle. Eilen illalla lumesta ei ollut enää tietoakaan, joten täytyy tänään viimeistellä homma.


Aamupalan äärellä päättelin myös uusimmat villasukkani. Ei vieläkään kovin keväinen väri, mutta parempi kuin harmaa. Tässä siis melkein October -sukat. Melkein siksi, että kuviota neuloessani innostuin eikä loppu mennytkään ihan ohjeen mukaan. Purkamisen ja pähkäilyn jälkeen sain kärjet jalkaani sopiviksi.

melkein October -sukat
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3½ bambut
Langan kulutus: 120g


Kivannäköiset ja mukava malli neuloa. Jos olisin löytänyt viime keväänä ostamani vaaleanpunaisen 7-veikkakerän olisin aloittanut toisten neulomisen heti perään, josko toisella kertaa menisi ohjeen mukaan. En ole vielä löytänyt, mutta onneksi nykyään pääsee lankapulastaan eroon lähikaupassakin . 

Eipä tähän loppuun muuta voi sanoa, kuin se on nyt kevät! Mukavaa uutta viikkoa ja maanantaipäivää juuri sinulle. Kiva kun poikkesit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi ilman kommentteja on kuin puutarha ilman puita. Kiitos kommentistasi ♥