12. maaliskuuta 2015

Helppo voimajuoma

Heti alkuun sanon, ettei tämä ei ole maksettu mainos, vaan pelkästään tyytyväisen käyttäjän mielipide. Osallistuin nimittäin alkuvuodesta nettiarvontaan, missä arvottiin Total 25 superfood -juomapusseja ja ilokseni löysin muutaman viikon päästä postilaatikosta kaksi pakettia tätä voimajuomaa.


Tässä on siis kompaktissa paketissa 25 erilaista hyvää tekevää ainesosaa, kuten esimerkiksi nokkonen, spirulina, klorella, vehnän/ohranoras, porkkana, punajuuri, puolukka, mustikka jne.. Lisäksi annospusseihin pakattu seos sekoittuu veteen todella hyvin, joten tämä sopii hyvin mukaan otettavaksi vaikkapa töihin iltapäiväkahvin tilalle.

Juoma ei ulkonäöllään koreile, mutta on miedon makuista, eikä irvistytä yhtään. Maun miellyttävyys johtunee makeutuksesta (agaave ja stevia). Kannattaa kokeilla, ties vaikka saisit lisäpotkua kevääseen. Nopealla etsinnällä tämän hetken halvin hinta nettikaupoissa näyttäisi olevan 26,90e paketti, eli hiukan päälle euron päivässä. Ei sillä eurolla taida saada kahvikupillistakaan?

Minä käytän tätä lähinnä niinä päivinä kun en jaksa tehdä pirtelöitä tai kaapista ei löydy aineksia niiden tekemiseen. Tätä kirjoittaessani löysin tuotteen Facebook sivun ja siellähän on lisävinkkejä käyttöön. Eikun kippis ja risujen pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi ilman kommentteja on kuin puutarha ilman puita. Kiitos kommentistasi ♥